Menu

Indstilling til Kirsten og Jens Grøns rejselegat 2016.

image Jimmy Vester Jessen
Jens Skov Jørgensen
07. november 2016 kl. 19:04
Rejselegat på 5000 kr.

Det er mig en stor ære, at uddele Kirsten og Jens Grøns Rejselegat

 

Jimmy har de sidste 2 år været træner, for dem der er nu er U8.

Han møder altid velforberedt op til træning, så de unge hjælpetrænere altid ved, hvad dagens træning går ud på og børnene bliver udfordret på et niveau der passer til dem.

Der er kommet mange børn til, men på trods af stor niveauforskel går alle altid fra træningen med smil på læben, og han har fået alle spillere til at føle sig som en del af flokken.

Alle børnene er blevet bedre ud fra det udgangspunkt de startede med, og han kan nu stille 2 hold, B + C som vinder kampe, og de fleste spillere er klar til B-holdet.

Jimmy har stor opbakning fra forældrene og er god til at involvere dem til både træning og kampe, hvor der bliver uddelt opgaver, så spillerne efter kampen kan hygge sig med frugt, kage og juice.

Mest af alt er Jimmy et godt forbillede og en god ungdomstræner, som fortjener at blive belønnet. Han er typen der ikke tøver med at skifte den bedste spiller ud for at sikre at alle får spilletid og han sikrer at børnene, med en god tone, altid viser respekt overfor hinanden og modstanderen.

 

Jeg er meget glad for, at Kirsten og Jens Grøns rejselegat på 5000 kr. i år går til:

 

Jimmy Vester Jessen

 

Dorthe Grøn