Menu

Ændringer mht. afslutning - den 15 juni i Nørup Sognegård er aflyst - Se de nye tider her:

image
09. juni 2018 kl. 19:23
Ændringer mht. afslutning - den 15 juni i Nørup Sognegård er aflyst - Se de nye tider her:

Fodboldafslutningen i Nørup Sognegård den 15. juni er aflyst – men vi afholder afslutningerne således:.

Vi er i bestyrelsen meget kede af, at vi aflyser fodboldfesten i Nørup Sognegård. Til gengæld vil vi over 2-3 gange afholde nogle mindre afslutninger.

For seniorafdelingen vil vi í forlængelse af kamp mod Vejle Kammeraterne den 15. juni invitere på lidt mad fra grillen og her er publikum m.fl. også meget velkomne.

Vi skal bl.a. kåre årets spiller i seniorafdelingen samt hvis trænerne har overblikket over, hvem der skal have fiduspokalerne, så kan disse og uddeles denne dag.

Prisen er kr. 50,- som betales i kiosken, når der udleveres madkupon.

Tilmelding kan for spillerne ske til Jørgen og Ulrik samt publikum m.fl. kan tilmelde sig i kiosken senest mandag den 11. juni.

 

Senere – nemlig den 20. juni - vil der i forlængelse af Anders And Cup i Bredtsen blive afholdt en lille afslutning for alle vore trænere i ungdomsafdelingen. Her vil vi bl.a. også kåre årets leder samt overrække legatet fra Det Grønske (til en fodboldtur til en værdi af kr. 5000).

 

Sluttelig kan det oplyses, at vi forsøger at finde et andet tidspunkt i kalenderen, hvor vi kan samle alle (både spillere, trænere, ledere, sponsorer samt publikum m.fl.) til en samlet fest. Juni måned har vist sig at være så godt som umuligt at samle alle sammen - desværre.

Husk vi ses igen til kamp med efterfølgende afslutning den 15. juni.

 

Bestyrelsen i FB Fodbold